cadouri pentru cei dragi

De-a lungul timpului oamenii efectuau servicii sau diverse lucrari si primeau recompense sau forme financiare sau non-financiare, cadouri. Cadourile reprezinta un mod placut de a surprinde, rasfata, dar si de a recompensa pe cineva.

 

Fie ca esti copil, barbat sau femeie, sa primesti un cadou este un lucru care te bucura si te face sa iti schimbi starea de spirit si sa ai zambetul pe buze. Sa faci un cadou cuiva nu trebuie sa astepti un eveniment anume, ci pur si simplu sa-l oferi din dragoste, recunostinta sau bucurie. Cadourile au menirea sa-i arate celeilalte persoane respectul nostru fata de ea, dar si admiratia noastra.

cadouri

De asemenea, atunci cand facem un cadou cuiva drag incercam sa-l intrebam cat mai multe informatii despre ceea ce i-ar placea sa-si achizitioneze sau sa-si ofere sa putem ajunge cat mai apoape de sufletul lu, de doleantele lui.  Nu trebuie sa oferim persoanelor din jurul nostru un cadou ce ne place noua, placut este sa afla ceea ce ii place si sa cumparam.

 

Poti sa oferi un cadou personalizat, in functie de nevoile si relatia cu persoana careia ii oferi cadoul. Un cadou iti ofera o stare de buna dispozitiei, de bucurie si buna energie. Personalizand un cadou oferi un puls de valoare cadoului simplu, ceea ce denota ca oferi o atentie deosebita persoanei careia i-l oferi, o energie oferita.

Majoritatea oamenilor ofera cadouri atunci cand sunt sarbatori importante (precum Craciunul, Anul Nou), la evenimentele personale, precu zilele de nastere sau onomasticile, aniversarea casatoriei, nunta, botezul unui copil. In functie de aceste avenimente importante, oamenii aleg si cadoul „perfect”.

cadouri martie 1 8

 

Pentru ca un cadou sa fie bine primit, este important ca persoana ce-l ofera sa-l inmaneze cu energie buna si cu zambetul pe buze. Important este si ca persoana care il primeste sa nu uite sa multumeasca pentru el.