Martisoare speciale, pentru fiintele dragi tie

A mai ramas putin cand pietele vor fi invadate de comerciantii de martisoare, iar tu vrei, ca de fiecare data, sa fii pregatit/a asa cum se cuvine pentru acest moment special. Vei cauta, cu siguranta, cele mai frumoase martisoare 1 martie pentru acele fiinte speciale din viata ta. Si, cu siguranta, vei avea de unde alege, pentru ca oferta este una generoasa atunci cand vine vorba despre martisoare 1 martie.

 

Martisoare de aur

In ultima vreme, se observa ca multe lume alege sa cumpere, si sa ofere, martisoare de aur. Nu este nimic gresit in asta, este alegerea fiecaruia, dar totusi niste martisoare finute, create manual, parca sunt mai pentru suflet. Prea multa opulenta strica, asa ca… atentie totusi la ce cumperi si oferi. Evident, trebuie sa tii cont si de persoana careia vrei sa i le oferi, asa ca, alegerea iti apartine la final.

 

Martisoare pentru mama

Mama este persoana pe care o respectam si o iubim neconditionat, si de aceea martisorul ales pentru ea trebuie sa fie unul care sa ”vorbeasca” despre aceste sentimente pe care i le purtam. Unul facut chiar de tine va fi mai mult decat perfect, dar daca nu ai timp, si nici inspiratie, poti alege unul clasic, cu simbol de noroc, cum ar fi cosarul, trifoiul, potcoava. Evident, mama va fi mai mult decat bucuroasa sa il poarte, mai ales daca este de la tine!

 

Martisoare pentru iubita

Atunci cand vine vorba despre martisoare pentru iubita, atunci alegerea este mult mai dificila. Trebuie ceva care sa exprime atat iubire, admiratie, respect. Ceva simplu, dar de efect, cum ar fi o brosa sau un pandantiv personalizat. De fapt, o bijuterie este cea mai indicata atunci cand ai in vedere un martisor pentru persoana iubita.

 

 

Nu uita de fiica ta!

Chiar daca e micuta, nu uita si de un martisor pentru fiica ta! Daca e inca mica de ani, alege unul cu personajul ei de desene animate favorit, dar daca e ceva mai mare, atunci o bratara, un pandantiv, in orice caz ceva tineresc, sunt o alegere mai mult decat perfecta.

 

Pentru rudele apropiate

Daca ai o relatie apropiata cu unele dintre rudele tale de sex feminine, atunci poti alege si ceva haios, care sa se aduca zambetul pe buze si sa le faca sa se gandeasca cu drag la clipele petrecute impreuna. Cu toate acestea, mare atentie ca nu cumva gestul tau sa fie interpretat gresit, si sa risti multe discutii inutile despre ce ai vrut sa transmiti prin respectivul martisor! Tot mai bine iti indrepti atentia catre ceva clasic, cu care esti sigur/a ca nu dai gres niciodata, sau chiar un buchet de ghiocei sau zambile, legat cu traditionalul fir alb-rosu!

 

Colegele asteapta si ele!

Colegele tale asteapta cu nerabdare sa primeasca de la tine martisorul, simbolul primaverii. Nu este nevoie de ceva foarte scump, ci mai degraba unele personalizate. Martisoarele cu motive traditionale, sau cele clasice sunt cele mai potrivite in acest caz!

Speram ca micile noastre sugestii ti-au facut alegerile un pic mai usoare, asa ca nu ne ramane decat sa iti dorim o primavara frumoasa!