Trandafiri criogenati

Cel mai bun raport calitate-pret din Romania!

Mereu ne intrebam ce cadou sa luam persoanelor dragi, ceva care sa le aduca aminte de noi in fiecare zi. Un cadou oferit celor dragi care sa le aminteasca mereu de noi il reprezinta trandafirii criogenati. Acestia au o durata de maxim 25 de ani, pastrandu-si aceiasi forma pe tot parcursul vietii lor. Trandafirii criogenati au culori diferite, fiind pe placul tuturor.

trandafiri criogenati in cupola

Trandafirul este solutia potrivita pentru orice barbat care isi doreste sa isi surprinda iubita cu un trandafir.  Fiecare trandafir este special in felul sau si desi majoritatea femeilor primesc trandafiri rosii, exista persoane ce apreciaza un trandafir alb, mult mai mult decat unul rosu.

Trandafirii criogenati sunt ieftini si reprezinta alegerea perfecta pentru barbatii. Acestia sunt disponibili in diferite culori si se disting prin aspectul pe care acestia il au si prin faptul ca rezista pana la 25 de ani. Datorita procesului criogenizare caruia au fost supusi timp de 3-4 saptamani, trandafirii devin „nemuritori”. Printre cele mai cautate culori de trandafiri criogenati se afla trandafirii:

  • rosii ce simbolizeaza romantismul si iubirea;
  • albastri pe ce ii asociem cu nobletea si regalitatea;
  • roz transmit sentimentul de pasiune si atentie fata de cei din jur.

Desi am enumerat doar 3 culori ale trandafirilor criogenati, acestia pot avea si alte culori: mov, galben, negru, nuante de albastru, portocaliu, alb etc.Indiferent ca sunteti din Bucuresti, Cluj, Craiova sau Timisoara noi putem livra direct la adresa ta. Noi avem cel mai bun pret pentru un trandafir criogenat in cupola. Acestia sunt la un raport calitate-pret foarte bun.

Tu decizi ce culoare are trandafirul criogenat pe care doresti sa il oferi, insa iti recomandam sa ti cont de preferintele persoanei ce urmeaza sa il primeasca.